Суспільство

Віктор Колінько очолить заклад із допомоги учасникам АТО

Відповідне розпорядження підписав голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко. Віктор Колінько обійме посаду в.о. директора комунального закладу “Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам”.

Варто зауважити, що Віктор Колінько брав участь у проведенні антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на Сході країни, а також очолює Кропивницьку районну громадську організацію захисників Вітчизни “Бойове братство”.

Рішення було прийнято зважаючи на думку громадськості, адже на підтримку Віктора Колінька до обласної ради звернулося 11 громадських організацій. Його кандидатуру одностайно підтримали й депутати обласної ради на засіданнях постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики та постійної комісії обласної ради з питань власності.

Наразі, Віктору Коліньку доручено підготувати та подати документи для проведення державної реєстрації юридичної особи – комунального закладу “Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньопереміщеним особам” та у подальшому забезпечити належну роботу даного закладу. Остаточне рішення стосовно призначення директора комунального закладу прийматиме сесія обласної ради.

Нагадаємо, що комунальний заклад “Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньопереміщеним особам” створений рішенням Кіровоградської обласної ради від 25 березня 2016 року № 53. Серед його основних завдань є: сприяння отриманню соціальної допомоги учасниками АТО/ООС та внутрішньо переміщеним особам, сприяння задоволенню їх першочергових потреб, моніторинг стану вирішення питань, порушених учасниками АТО/ООС, членами їх сімей та внутрішньо переміщених осібмоніторинг міжнародних проектів і грантів із метою залучення міжнародної допомоги для вирішення проблем учасників АТО/ООС, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, тощо.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *