Політика

Екс-помічнику Табалова не погодили землю під кафе-магазин на півстоліття

Вчора у будівлі міської ради міста Кропивницького відбулося сесійне засідання, котре було присвячене розгляду безлічі земельних питань.

Серед них і два проекти рішення про відведення земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах по вул. Кропивницького. Ідеться про екс-помічника секретаря міської ради Андрія Табалова Андрія Лавруся та його активіста-колегу Миколу Гречуху (члена Громадської ради). 

Так, М. Гречуха мав отримати 0,0745 га для будівництва автомийки на вулиці Кропивницького. Там же, через одну зупинку громадського транспорту хоче збудувати кафе-магазин А. Лаврусь на 0,0500 га.

Додамо, що в минулому році управління містобудування й архітектури висловлювало застереження відносно імовірного будівництва, акцентуючи увагу на наявних комунікаціях. Але згодом “застереження” кудись зникли і на розгляд сесії таки було подано два документи. Попередньо вони отримання схвалення земельної комісії.

Вулиця Кропивницього входить до меж виборчого округу депутата Сергія Бойка, котрий і підняв це питання на сесії і попросив колег не підтримувати ініціативи по будівництву автомийки і кафе-магазину до з’ясування усіх обставин і діалогу з мешканцями. 

“Автомобільна мийка, до речі, згідно проекту, майже перекрила б прохід до сходинок, якими дістаються до своїх помешкань жителі будинків Кропивницького 7, корпус 1 та Кропивницького 7, корпус 2. Думку мешканців звісно ніхто не запитав та мабуть і не планував запитувати. Впевнений: вони будуть просто «в захваті» від перспективи отримати автомийку і торгівельні ларьки на височині перед будинком”, – написав на свій сторінці у мережі Фейсбук депутат.

Проекти рішень не підтримали, але чи не винесуть їх повторно на наступне засідання – незрозуміло. 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *