Політика

Хто із депутатів може отримати землю на березі річки у Кропивницькому на 49 років

Серед земельних питань, включених до порядку денного шістнадцятої сесії міської ради Кропивницького сьомого скликання, можна знайти й проект рішення «Про надання Кролевцю А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Нижній,12».

Про це інформує “Моє Місто” із посиланням на матеріал “Без купюр“. 

Відповідно до тексту документу, що з’явився на офіційному сайті ради 23 липня, депутату міської ради Андрію Кролевцю планувалось надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га в оренду строком на 49 років.

За два тижні, 8 серпня, до тексту проекту було внесено правки – площа майбутньої ділянки скоротилась до 0,35 гектара, або ж 3500 м2.

Ділянку Андрій Кролевець планує отримати навколо нерухомого майна, будинку по вулиці Нижній 12, площею 84,6 квадратних метрів, який було придбано незадовго до публікації першого проекту рішення – 21 липня 2019 року. Розташована нерухомість депутата в прибережній зоні річки Сугоклеї.

Спочатку придбане депутатом майно виконувало роль комплексу насосних станцій заводу “Друкмаш”. Однак попередніми власниками в приміщенні було облаштовано приватну лазню, що використовувалась в комерційних цілях. Що ж до Андрія Кролевця, то за його ж словами майбутнє ділянки та приміщення залежатиме від висновків столичних експертів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

«Якщо матимемо позитивні результати та дозвіл на використання даної рекреаційної зони, планую влаштувати там місце відпочинку для городян. Якщо ж ні, значить користуватимусь особисто, воду для дому набиратиму… Не дати погодження на оформлення цієї земельної ділянки міська рада мені не може, адже там знаходиться моя власність. Я ж хочу зробити все згідно з законом», – прокоментував ситуацію депутат.

На кінець серпня Андрій Кролевець значиться кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Мікс Молл», ТОВ «Екселент-М» та ПП «Кіровоград-буд-дизайн», а також є керівником ТОВ «Екселент-меблі».

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *