Суспільство

Якість відремонтованої дороги на Миколаїв перевіряли на Кіровоградщині

На Кіровоградщині перевірили хід виконання робіт на дорозі державного значення Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

Про це йдеться на сайті Кіровоградської ОДА.

На разі на замовлення Служби в межах Кіровоградської області ремонтується три основні напрямки – на Миколаїв, на Умань та на Полтаву. Ремонт дороги Н-14 виконують три компанії: ТОВ «Росдорстрой», ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП», які вже кілька років поспіль ремонтують дороги Кіровоградщини і добре себе зарекомендували, а також новачки з сусідньої Білорусі – ВАТ «БТМ №8».

На одній з ділянок (км 103-107) в рамках реконструкції триває розширення проїзної частини, на іншій – продовжуються роботи з укріплення конструктивних шарів холодним ресайклінгом (км 146 – 151), а ще на одній ділянці ведеться дрібний ремонт струменевими машинами (км 115-130)

Спеціалісти ДП «Дорожній контроль якості» на замовлення Служби відбирали керни на дослідження, щоб перевірити, чи відповідають стандартам товщина укладених шарів та їх склад

Усі етапи роботи на об’єктах ремонту контролюють спеціалісти лабораторії підрядника та лабораторії САД, а також інженери відділу якості та техконтролю. Роботи оплачуються підряднику лише після того, коли Служба автомобільних доріг отримає позитивні висновки випробувань від лабораторії Дорякості. Фінансуються ремонти з державного бюджету за підтримки Уряду та Укравтодору.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *