Суспільство

У Кропивницькому відбудеться акція «Відчуй енергію своєї Батьківщини»

У Кропивницькому відбудеться вулична акція «Відчуй енергію своєї Батьківщини», приурочена до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Дата, час та місце проведення: 20 серпня з 10.00, вул. Декабристів 6/15 (біля “Шо-бару”).

20 серпня з 10-ї години на вулиці Дворцовій, біля приміщення обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка, відбудеться бібліопікнік «Відчуй енергію своєї Батьківщини», приурочений до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Увазі містян пропонуються книжкові виставки «Україна в музиці та живописі», «Ми – українці. Були. Є. будемо!», «Незалежність України в сучасному просторі», виставка фотофактів «Україна незалежна»; патріотична вікторина “Правда чи міф” на краще знання цікавих фактів з української історії, державної символіки та арт-майстерня з патріотичного розпису.

Також буде проводитися відеозапис поздоровлень і створення єдиного відеролика «Селфі привітання Україні», а також спільного фотоколажу «Я люблю Україну» із використанням цитат вірша Юлії Хандожинської «Берегиня».

Захід проводитиметься працівниками бібліотеки спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та ТІМО «Відкриті двері».

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *