Суспільство

“Макндональдс” планує відкрити свій ресторан у Кропивницькому в наступному році

МакДональдз відкриє у місті перший заклад із сучасним дизайном та облаштує міський сквер. Поява МакДональдз у Кропивницькому створить близько 200 робочих місць.

Скоро у місті Кропивницькому з’явиться перший ресторан МакДональдз. Він буде розташований на перехресті вулиць Преображенської та Великої Перспективної, у боковій частині центрального скверу. Заклад буде одноповерховим та матиме 120 посадкових місць в залі та 100 місць на терасі. У ресторані облаштують дві лінії МакДрайву та зону МакДелівері (доставки). Відкриття ресторану планується на 2022 рік.

Будівля ресторану буде інтегрована в міський ландшафт з максимальним збереженням зеленої зони. Крім того, компанія планує провести реконструкцію та оздоблення всього скверу: додатково висадить більше 60 дерев, кущі та ялини, зробить пішохідні доріжки, облаштує лавки для відпочинку. Відтак, прогулянкова зона у сквері значно розшириться.

Ми розуміємо хвилювання містян щодо відкриття ресторану у сквері. Тому максимально подбаємо про збереження зеленої зони. Ми щиро радіємо, коли громада не просто сторонній оглядач, а й активний учасник суспільного життя. МакДональдз це компанія, яка турбується про громади і довкілля. Маючи досвід в облаштуванні абсолютно різних місцевостей, ми з усією серйозністю підходимо до благоустрою території, покращуючи зручність, доступність та затишок для усіх мешканців міста. Наразі МакДональдз представлений 98 ресторанами у 21 місті України. Тож ми сподіваємося, що появу МакДональдз вітатимуть жителі Кропивницького” зазначив директор з розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

Компанія також представила проєкт вузіалізації будівлі ресторану і прилеглої території. Усі будівельні дозволи отримані відповідно до встановлених законом процедур.

Компанія також інвестуватиме у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками, сприятиме розвитку інфраструктури з сортування та переробки відходів у місті.

”Ми сподіваємось на відкриття ресторану МакДональдз у Кропивницькому, адже це забезпечить нові робочі місця, інвестиції та сприятиме розвитку нашого міста. Це також важливий сигнал для інших потенційних інвесторів звернути увагу на наше місто”, зазначив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *