Політика

Депутат міськради Кропивницького балотується у Верховну Раду України

Голова фракції ВО “Батьківщина” в міській раді Кропивницького Олександр Цертій зареєструвався кандидатом у народні депутати України по 99-му одномандатному виборчому округу. Про це він повідомив на своїй персональній сторінці у мережі Facebook.

“Сьогодні дуже важлива подія в моєму житті – ЦВК зареєструвала мене кандидатом у народні депутати України по виборчому округу №99 (місто Кропивницький). В моєму житті порядність і відповідальність є ключовими цінностями – ніколи не зраджував і завжди дотримував слова. Обіцяю – не підведу!” – зазначає кандидат у нардепи.

Олександр Цертій також додає, що йде в новий Парламент, аби “наші діти мали перспективи для розвитку і становлення в Кропивницькому, а не шукали кращої долі за кордоном, чи в інших, заможніших містах; щоб кожен мешканець нашого міста, кожен українець жив у щасливій, вільній, процвітаючій країні з високими стандартами життя і з впевненістю дивився у майбутнє”.

Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу в Кропивницькому переконаний, що для цього потрібно багато чого змінити і зробити, в першу чергу – на законодавчому рівні.

Я маю повне розуміння цих перетворень і знаю як досягти успіху – для Кропивницького і для України в цілому!  Тому готовий задіяти весь свій розум, знання, досвід, потенціал і наполегливо досягати нашої спільної мети. Я це вмію”.

На сайті ЦВК інформація про кандидата у нардепи О. Цертія поки не оприлюднена.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *