Політика

Нардеп, який обирався від Кіровоградщини, підозрюється в корупції і має найнижчі показники ефективності

Про це повідомляє “МОЄ МІСТО” за інформацією руху ЧЕСНО , який проаналізував склад ВРУ 8 скликання за шістьома критеріями доброчесності, які використовуватиме для аналізу списків партій та кандидатів від мажоритарних округів до парламенту.

Серед 25 найбільш доброчесних народних обранців опинились 12 членів фракції “Самопоміч”, троє членів “Батьківщини”, двоє членів БПП “Солідарність” та восьмеро позафракційних депутатів.

Рейтинг найбільш недоброчесних парламентарів очолили троє народних депутатів з “Відродження”, троє з “Волі народу”, троє з БПП “Солідарність” та один “опоблоківець”. Серед них і представник “Воля народу” Олесь Довгий, котрий у жовтні 2014-го виступав як кандидат в народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради України по виборчому округу № 102 (Кіровоградська область).

У декларації 2015 року Олесь Довгий не вказав квартиру в Києві, а 11 липня 2017 року був позбавлений недоторканності за поданням Генерального Прокурора України через підозри у махінаціях з землею.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *