Політика

Департамент освіти та науки Кіровоградської ОДА очолила Ельза Лещенко

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко підписав розпорядження про призначення на посаду директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації.

За результатами конкурсу департамент очолила Ельза Лещенко.

«Своїми першочерговими завданнями на посаді бачу насамперед безболісний перехід закладів і об’єктів освіти до громад. Друге, – це підтримка і розвиток Малої Академії Наук, створення ліцеїв ІІІ ступеня, а також організація належної підготовки учнів до ЗНО. Третє, – укріплення матеріальної бази ПТУ. Також важливий напрямок роботи, це розвиток інклюзії. Крім того, з огляду на вимогу часу, одним із викликів зараз є організація дистанційної освіти в закладах»,- зазначила Ельза Лещенко.

Вона додала, активної участі у вирішенні потребує питання підвозу дітей шкільними автобусами у нових громадах та збалансоване меню у закладах освіти.

«У цілому проблем і викликів дуже багато, головне – комунікація з учителями, батьками, учнями – учасниками освітнього процесу. Тож будемо працювати», – підсумувала очільниця департаменту освіти і науки.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *