Політика

Нардеп, близький до Порошенка, може балотуватися по округу Кіровоградщини

Про це повідомляє Zik, який посилається на інсайдерську інформацію журналіста Івана Сергієнка. Стаття останнього, зокрема, опублікована в Голос.ЮА та Лента.ЮА.

Йдеться про Олександра Грановського – народного депутата України, який у 2014 році “зайшов” у парламент від “Блоку Петра Порошенка”. Його було обрано головою підкомітету цивільного та адміністративного судочинства Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя. За підсумками 2017 року увійшов до рейтингу «100 найвпливовіших українців» по версії журналу «Фокус”. У 2019 році Олександр Грановський зайняв 2 місце в рейтингу найвпливовіших політиків, що був складений Фондом “Українська політика”. 

 

Нещодавно Грановський заявив про вихід із фракції БПП. За інформацією, до останнього часу планував балотуватися як мажоритарник по 169 округу в Харкові, проте зараз придивляється до округу №101 в Кіровоградській області. У 2014 році на вказаному одномандатному окрузі переміг Михайло Поплавський.

“Як розповіли поінформовані джерела з БПП, зараз у Грановського, який заради того, щоб стати народним депутатом, навіть став головою Федерації шахів в Харкові, виникли серйозні проблеми в «першій столиці України. Його почали вичавлювати з округу», – написав Іван Сергієнко.

Журналіст додав, що суперники у Грановського по округам центральних регіонів більш ніж серйозні.

“Головний “по юрсхемах”, – йдеться у статті, – має достойних конкурентів”.

В такому разі навіть величезні ресурси, котрими володіє нардеп, можуть не допомогти. Імовірно, цим і зумовлений його інтерес до 101-го виборчого округу на Кіровоградщині, – резюмує Іван Сергієнко.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *