ПолітикаСуспільство

На ремонт траси “Кропивницький-Миколаїв” знову заблокували тендер

Понад один мільярд гривень – саме стільки коштує будівництво бетонної траси “Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв”. Але початок торгів по визначенню підрядної організації, яка виконуватиме роботи по вказаному дорожньому шляху, заблокували дві компанії.

Очікувана вартість виконання робіт – 1 108 925 907 гривень. Відповідна інформація міститься на майданчику публічних закупівель Prozorro.

За інформацією вищезгаданого видання, 17 травня в Антимонопольний комітет України подала скаргу компанія ТОВ “Альтис-Констракшн”. У цій фірмі вважають, що до них застосували дискримінаційні умови конкурсу, що стало причиною усунення від участі в аукціоні.

На думку замовника, вони не надали документальне підтвердження наявності техніки для будівництва подібної дороги. А 18 травня скарга в АМКУ надійшла вже від фірми “Полтавадорцентр” – в цій фірмі також нарекли на своє усунення, яке вважають дискримінаційним, але просять АМКУ відмінити допуск і двох інших учасників торгів : ТОВ “Альтком” і ТОВ “Ростдорстрой”.

Першу скаргу АМКУ розгляне 30 травня, а другу – 31 травня.

Відзначимо,, що “Альтис-Констракшн” входить в корпорацію “Альтис-холдинг” Олександра Глимбовского – тестя Романа Насірова, який з 2015 року очолював Державну фіскальну службу.

ПП “Полтавадорцентр” належить Славику Асланяну, а директор – Гарник Петросян.

Нагадаємо, на офіційному сайті Кіровоградської ОДА, зазначалося, що у нинішньому році планується здійснити роботи ще на 33-х кілометрах шляху до кордону з Миколаївською областю, а начальник Служби автомобільних доріг в області висловлював переконання щодо завершення ремонтних робіт до середини вересня за умови планового проходження тендерних процедур та наявності планового фінансування.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *