Політика

У Кропивницькому планують відремонтувати 120 кілометрів доріг за два роки

У міськраді Кропивницького можуть затвердити план перспективного розвитку міста.

Відповідний проект рішення з’явився на офіційному сайті міської ради міста Кропивницького від 24 травня та має назву “Про затвердження Плану перспективного розвитку міста Кропивницького на 2019-2021 рокиˮ.

“Протягом 2019-2021 років продовжиться системна робота щодо забезпечення комфортного середовища для населення міста Кропивницького”, – йдеться у документі. 

Щодо розвитку інфраструктури, то автори розробленого Плану, зазначають:

За 2019-2021 роки буде проведено: капітальний ремонт 30 км доріг; поточний ремонт 90 км доріг (загальна кількість – 120 км). 

У 2019 році буде проведено: капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю по пров. Об’їзному в м. Кропивницькому; реконструкцію проїжджої частини вул. Ельворті, вул. Миколи Левитського (Колгоспної) в м. Кропивницькому (І черга об’єкта будівництва); реконструкцію набережної р. Інгулу, від вул. Михайлівської до вул. Київської; реконструкцію парку – пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення „Перемогиˮ, скверів ім. Хмельницького та ім. Шевченка; придбання тролейбусів з автономним ходом.

Нагадаємо, наразі спостерігаються низькі темпи здійснення ремонтів внтурішньодворових доріг і покрівель у Кропивницькому.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *