Політика

“Не ігроки ви рєбята…” – коментар Райковича щодо проголосованого депутатами земельного питання, на яке було накладено вето

Йдеться "Про передачу ПП "Водолій-ЦС" в оренду земельної ділянки по вулиці Вокзальній, 31-л".

Нагадаємо, у вересні цього року правоохоронцями був затриманий депутат міської ради, який є членом “земельної комісії”. Йому тоді інкременували лобіювання вирішення даного питання за грошову винагороду. Так, 6-го вересня “земельна” комісія розглянула цей проект і проголосувала. А вже на наступний день стало відомо про затримання Ю. Деркаченка.

Після цього міський голова Андрій Райкович заветував рішення.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Прожектор“.

27 листопада на засіданні сесії міської ради мер міста повідомив наступне:

«Всі ви знаєте про конфлікт, який мав місце. Але я все-таки розібрався і не побачив вагомих причин не задовольняти прохання власників. Там розміщується “автомийка”. Вони могли взагалі не платити коштів за оренду. Але з нашої ініціативи, незрозуміло чому, строк дії оренди продовжений не був. Зважаючи на обставини, пропоную встановити більшу оренду ставку. Адже вони (підприємці) дозволили собі взяти участь в діях, що негативно вплинули на репутацію депутатів”.

В основному виді діяльності підприємства ПП “Водолій-ЦС” дійсно вказується “Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів”.

Було запропоновано затвердити суму орендної ставки на рівні 12%. Але голова “земельної” комісії наголосив, що в проекті рішення міститься цифра 6%.

“Не ігроки ви, рєбята…Вчитися ще вам і вчитися. Слабі, як колгоспне вино”, – прокоментував Райкович А.П.

Депутати таки подолали накладене міським головою вето. Після перерви розгляд питання продовжився. В результаті депутатський корпус затвердив рішення, яке передбачає збільшення орендної ставки до 12% і передачу вказаної земельної ділянки в оренду.

Показати більше

Схожі статті