ПолітикаСуспільство

Масштабна виставка собак, виступи кінного клубу: як пройшов “Кубок Княжого двору” у Кропивницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 27 квітня, у Кропивницькому відбувся довгоочікуваний захід для всіх любителів тварин та кінологів з усієї України – “Кубок Княжого двору – 2019”. На виставку завітали гості з близько 20-ти інших міст і обласних центрів.

Перед відкриттям змагань, організатор заходу, пані Вікторія звернулася до присутніх із наступними словами:

“Дуже приємно, що вже традиційно ми збираємося тут великою дружною сім’єю. Рада вітати гостей з інших міст. Сьогодні в нашій програмі: виступи кінного клубу “Княжий двір”, показова програма кінологічного центру “Еліта кінологія”, ексер’єрні ринги собак усіх порід, курси “Племенна пара”, “Гламур дог шоу”, “Best in show” для юніорів, дорослих собак і ветеранів.

Також хочу подякувати членам клубу і сказати декілька слів про людину, мецената, який дуже любить тварин і постійно(вже багато років) надає нам допомогу. Мова йде про громадського активіста Олександра Крившенка. Він допомагає у проведенні всіх заходів. Сьогодні, на жаль, пан Олександр не має змоги бути присутнім на виставці, адже поїхав у робоче відрядження.

Але тут знаходяться його колеги – громадські діячі Гліб Підковський, Віктор Згама та Сергій Богданов. Запрошую Вас підняти Державний прапор, чим і розпочнеться наше сьогоднішнє свято”.

Громадський активіст Гліб Борисович Підковський також узяв слово:

“Вважаємо за честь привітати Вас від імені Олександра Крившенка із початком сьогоднішнього заходу. Вдалого дня нам усім. Бажаю тільки перемог і здобуття великих досягнень. Посмішки на ваших обличчях – це вже ознака того, що свято вдалося і буде завершено виключно гарним настроєм”.

Після цього відбулося підняття жовто-блакитного стягу, що й ознаменувало початок виставки, конкурсів і змагань.

Розпочали із нагородження чемпіонів 2018 року.

У виставці взяли участь понад понад 500 собак (близько 100 різних порід).

Гостям також були представлені цікаві кінні номери.

ВІДЕО:

 

По завершенню виставки, переможці отримали нагороди.

Багато учасників із Кропивницького вже мають в своєму активі досвід перемог на міжнародній арені, зокрема, на змаганнях у Грузії та Вірменії.

Показати більше

Схожі статті