КриміналСуспільство

“Відкосити” від армії: військового комісара підозрюють в отриманні хабаря

За процесуального керівництва Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України військовому комісару районного військового комісаріату Кіровоградської області повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний посадовець у жовтні 2020 року одержав  від цивільної особи неправомірну вигоду в розмірі понад 3000 гривень  за «вирішення питання» щодо відстрочки призовника від призову
на строкову військову службу за сімейними обставинами.

Наразі тривають обшуки за місцем проходження служби  та проживання підозрюваного. Також направлено до суду клопотання  про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції  в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *