Суспільство

Громадські активісти з Кропивницького не втомлюються вітати зі святами почесних ювілярів

29 січня свій 85-й день народження святкувала Караман Людмила Кирилівна, яка проживає на вулиці Белінського.

Вже традиційно привітати з ювілеєм кропивничанку завітав місцевий громадський діяч та активіст Крившенко Олександр Геннадійович. 

В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження! – з такими словами звернувся Крившенко О.Г. до жінкий.

Після цього активіст вручив іменинниці подарунок, а та, в свою чергу, запросила гостя до чаювання.

На цьому Олександр Геннадійович не зупинився і вже на наступний день, 30 січня, приїхав поздоровити з ювілеєм вже іншу кропивничанку – Береславську Лідію Михайлівну 1939 року народження.

Таку гарну тенденцію продовжили й інші громадські активісти з Кропивницького. Громадський діяч Гліб Борисович Підковський не залишив поза увагою почесний ювілей Тетяни Шелудякової.

А Сергій Миколайович Богданов із подарунками завітав до Віктора Сікорського, якому 26 січня виповнилося 80 років.

Тож мабуть жоден із почесних ювілеїв у Кропивницькому останнім часом не залишився проігнорованим місцевими громадськими активістами. Добрих справ багато не буває, а тому хотілося б, щоб таких випадків і небайдужих людей тільки більшало.

Показати більше

Схожі статті