Суспільство

Громадський активіст Гліб Підковський привітав кропивничанку із 80-річчям

1 січня свій почесний ювілей святкувала жителька міста Кропивницький Прядко Валентина Григорівна. Жінці виповнилося 80 років. Місцевий громадський активіст Гліб Борисович Підковський вирішив привітати кропивничанку з Днем народження, втім виявилося, що у Валентини Григорівни виникли проблеми зі здоров’ям, через що вона була вимушена пройти курс лікування в медичному закладі.

З того моменту минув майже місяць. Жінка, на щастя, одужала й повернулася додому. Незважаючи на плин часу, громадський діяч Гліб Підковський, не забув про привітання з ювілеєм Валентини Григорівни, завітавши до її оселі вчора, 24 січня.

Зрозуміло, що такий візит став приємною неочікуваністю для кропивничанки.

“Вітаю з Днем Народження! Бажаю радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я Вам і всім Вашим рідним та близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного та якісного жіночого щастя!” – з такими словами звернувся до Валентини Григорівни громадський активіст Гліб Підковський. 

Жінка подякувала за привітання й подарунок, запросивши гостя на чаювання. Там вона розповіла про своє життя, поділилася власними думками та роздумами. Виявилося, що пані Валентина має загальний стаж роботи 40 років, серед яких 15 пропрацювала на шахті в Донбасі, 25 – на заводі “Червона зірка” у Кропивницькому.

“Дуже приємно, що не забуваєте про нас. Дуже приємно здивували. Чесно кажучи, не очікувала. Дякую за святковий настрій”, – звернулася Валентина Григорівна до активіста.

Тож Гліб Підковський і надалі продовжує гарну традицію, започатковану громадськими діячами та активістами нашого міста, не залишаючи поза увагою більшість почесних ювілеїв в обласному центрі.

Показати більше

Схожі статті