Політика

Кропивницькі перевізники за власний кошт ремонтують дорогу на Миколаїв (ВІДЕО)

Цей шлях водії називають «дорогою в пекло», адже з нього просто зійшов асфальт, а в ямах буквально тонуть вантажівки. Щовесни влада обіцяє її відремонтувати, але обіцяного тут чекають уже навіть не три роки.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформує “Моє Місто”.

«У мене водійський стаж 50 років, але я таких доріг не бачив», – зізнається перевізник Олександр Гусєв.

Цьогоріч найгірші ділянки миколаївських доріг обіцяли відремонтувати бюджетним коштом, але знову не склалося. Коли ж ями стали геть непроїзними, терпець увірвався у кропивницьких перевізників.

«Жахіття таке, що стала дорога непроїзною. Власними коштами зібрали перевізники Кіровограда, вирішили якимось чином допомогти цьому напрямку, спасти наші машини, наші нерви, наші гроші і наші кишені», – каже перевізник Віталій Цегельник.

Дорогу водії вирішили ремонтувати самостійно, через соцмережі домовились зібрати по тисячі гривень з машини – вже за кілька тижнів на рахунку мали 650 тисяч.

У ями засипали вже 1 тис.тонн відсіву, потім його вирівнює грейдер, який навіть виділили миколаївські чиновники. Ділянки у межах Возсіятського та Водяного-Лориного вже вирівняли. Тепер сюди зможе ходити автобус.

 

Показати більше

Схожі статті