Суспільство

У Кропивницькому продовжують вітати ювілярів

Михайло Остапович Піхуля більшу частину свого життя присвятив авіаційній сфері. З 1970-го по 1998 рік чоловік працював на посаді водія з обслуговування літаків в аеропорті.

18 листопада Михайло Остапович святкував ювілей – йому виповнилося 80 років.

Останнім часом місцеві громадські активісти започаткували гарну традицію: не залишати поза увагою жодний почесний ювілей у місті Кропивницькому, про який їм стає відомо. Про подібні речі найчастіше інформують голови квартальних комітетів. Виключення не сталося й цього разу.

Громадський діяч та активіст Крившенко Олександр Геннадійович вирішив поздоровити зі святом іменинника, проте в останній момент занедужав, тому не мав змоги самостійно приїхати на вулицю Новослобідську, де проживає Михайло Остапович.

Але це не зупинило наміри громадського діяча. Зв’язавшись із головою квартального комітету № 25 Саленко Л.І., активіст домовився передати поздоровлення, квіти й подарунок через неї та свого помічника.

Так і вчинили.

Михайло Остапович Піхуля райдужно прийняв гостей та щиро подякував за привітання.

“На жаль, Олександр Геннадійович не зміг сьогодні до Вас завітати, але просив передати найкращі побажання зі свого боку: довголіття, щастя, радості, міцного здоров’я, гармонії у родині” – звернулася до ювіляра голова квартального комітету.

Отже, якщо людина дійсно має на меті вчинити гарну справу, то завжди зуміє знайти можливість, яким чином її реалізувати, проявивши креативність. Навіть об’єктивні несприятливі обставини для цього не є перепоною. Дану тезу яскраво підтверджують дії місцевого громадського активіста Крившенка О.Г.

Показати більше

Схожі статті