Політика

“Дерибан чи ні”: голова земельної комісї відмовився звітувати в міськраді Кропивницького

Сьогодні, 8 жовтня, відбулася сесія міської ради Кропивницького. На ній торкнулися питання імовірного “земельного дерибану”. Про це з трибуни заявив депутат Олександр Цертій.

Він закликав виступити із відповідним звітом голову земельної комісії Олександра Шамардіна й акцентував увагу присутніх на тому, що останнім часом у міськраді побільшало резонансних земельних питань.

Мова йде про земельні “дерибани”. І ця ситуація набирає дедалі більшого загострення. Запобіжником таких ганебних процесів мала б виступати земельна комісія. Мала б, але не виступає. Її головою є депутат Олександр Шамардін. Відбуваються речі, які суперечать інтересам громади. Тому вважаю, звіт голови необхідний”, – відзначив Олександр Цертій.

У свою чергу, секретар міськради Андрій Табалов зазначив, що нинішня земельна комісія – “найпрозоріша за всі часи міської ради”.

Депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Анатолій Ларін також виступив у підтримку О. Шамардіна, зазначивши, що йому неприємно чути такі звинувачення у можливій корупції земельної комісії. 

Натомість Михайло Демченко, Сергій Бойко та Володимир Смірнов були іншої думки й підтримали ініціативу відносно проведення звіту Олександром Шамардіним. Останній з цього приводу зазначив наступне:

“Звітувати потрібно раз на рік. Прийде термін звіту – тоді будемо голосувати. Забаганки Цертія виконувати я не збираюсь. А також слухати “дешевый пиар”. Останнім часом він загрався. Виконувати його забаганки я не збираюсь”.

Так, депутатська більшість імовірно прислухалась до слів свого колеги О. Шамардіна, і не погодила проведення ним звіту. 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *