Політика

У Кропивницькому запустять нові тролейбуси, які курсуватимуть новими маршрутами

У лютому планується поставка нових тролейбусів у місто Кропивницький

Про це інформує “Моє місто” з посиланням на “Прожектор“.

Про це стало відомо 1 листопада на засіданні постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів.

Начальник Управління транспорту та зв’язку Олександр Вергун повідомив:

“На 2018 рік були передбачені кошти в розмірі 8,6 мільйонів гривень на придбання тролейбусів з автономним ходом. Зараз ми співпрацюємо із “ПриватБанком”. 20% – передплата, а 16,5% річних передбачається за користування договору фінансового лізингу. Іншими словами – це кредитні кошти. Закупівля 5-ти тролейбусів складає близько 27 мільйонів з урахуванням 16,5% річних. Загальна сума закупівлі складатиме 36 мільйонів гривень. На сьогоднішній день весь перелік документів, який потребував “ПриватБанк” від КП “Електротранс” наданий”.

Олександр Вергун також розповів, що наразі тролейбуси з автономним ходом марки “Дніпро” комплектуються. У лютому планується їх поставка в місто Кропивницький.

Дані транспортні засоби можуть запустити за наступним маршрутом:

“Вулиця Мурмарнська – Автовокзал №2 – Яновського – Садова – Шевченка – Велика Перспективна”.

Начальник Управління транспорту зазначив:

По вулицям Мурманська-Садова-Яновського” немає контактної мережі. Саме завдяки технічним характеристикам (автономний хід) ці тролейбуси будуть курсувати автономним ходом.

Теги
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *