Суспільство

Кіровоградщина увійшла в ТОП-7 областей з виробництва харчових продуктів

Сім областей України забезпечили зростання виробництва промисловим способом харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень-квітень 2020 року до відповідного періоду 2019 року. Про це повідомляє Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

До ТОП-7 областей-лідерів увійшли:

– Львівська (на 28,5% більше до відповідного періоду 2019 року);

– Херсонська (на 20,7%);

– Сумська (на 20,3%);

– Миколаївська (на 16,5%);

– Кіровоградська (на 8,4%);

– Одеська (на 3,7%);

– Запорізька (на 0,7%).

Зменшення спостерігалось у 17 областях та м. Київ, найбільше у Тернопільській (на 30,8%), Луганській (на 19,1%), Чернівецькій (на 12,8%) та Київській (на 12,3%).

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *