КриміналПолітикаСуспільство

Водій, що збив насмерть 16-річну дівчину на Кіровоградщині, досі вільно їздить вулицями: батьки вимагають покарання

16-річну Наталію і її подругу три місяці тому збив автомобіль.

В Кіровоградській області батьки збитої 16-річної дівчини вимагають справедливості. Її та ще двох подруг три місяці тому на автомобілі збив житель села Кальниболота. Водій кинув потерпілих і зник з місця аварії. Відтоді в суді досі не відбулося навіть попереднього слухання.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Сегодня“.

За словами матері постраждалої в ДТП дівчини, 22-річний чоловік, що збив дівчаток, вдень спокійно їздить на автомобілі по селу, і тільки вночі не має права виходити з будинку. Мати загиблої в ДТП 16-річної Наталії не може без сліз ходити по дорозі, на якій збили її дочку. Саме тут потужним ударом дівчину відкинуло на декілька десятків метрів. Це сталося на очах Марини, яку теж зачепив автомобіль.

“Йдемо, йдемо, а потім щось такий сильний удар в ногу, я щось різко впала. Потім голову піднімаю, потім бачу Наташу підкидає на капоті”, – розповіла подруга загиблою Марина.

Подія сталася навпроти амбулаторії – туди Наталію занесли ще живою. Поки чекали швидку з району, першу допомогу надавав місцевий фельдшер. Але за дві години дівчина померла. Водій, що збив дівчат, відразу втік – його затримали тільки на наступний ранок. Місцеві запевняють: того дня в селі святкували Хрещення, тому хлопець був п’яний. Але експертиза цього не підтвердила, адже кров водій здав тільки на ранок після ДТП.

“За результатами слідства водій був тверезий”, – розповіла прес-секретар прокуратури в Кіровоградській області Наталія Алексеенко.

Попереднє слухання у справі, яке повинне було відбутися минулої п’ятниці суд переніс – на засідання не явився прокурор.

“Правди добитися не можна. Суди всі відміняють. У них все куплено й заплачено…” – у розпачі розповідає мама загиблої. 

Обвинувачений від коментарів відмовився. Батьки потерпілих і загиблою побоюються, що винуватець взагалі може уникнути покарання. За смерть дівчини і втечу з місця аварії затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *