Політика

Міська рада не передасть ОСББ у постійне користування земельні ділянки

Відповідна петиція була зареєстрована на сайті “Єдина система місцевих петицій” і набрала необхідну кількість голосів.

Автор петиції Ігор Шостак, зокрема, зазначав наступне:

“ОСББ “Преображенська-64” ініціює створення петиції про “Передачу в постійне користування земельних ділянок ОСББ в м. Кропивницький”, та сподівається на підтримку городян, а також місцевої влади в найкоротший проміжок часу, щоб ОСББ міста мали можливість самостійно впорядковувати прибудинкову територію та були юридично захищені від приватизації цих ділянок на користь інщих фізичних та юридичних осіб.”

Але в міській раді петицію не підтримали. Міський голова Андрій Райкович відповів наступним чином:

“Розглянувши електронну петицію від 26.03.2019 щодо передачі в постійне користування земельних ділянок ОСББ в м. Кропивницькому, повідомляємо наступне.

На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція розглянута 27.03.2019 на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

У результаті розгляду петицію не підтримано.

Комісією враховано, що Міською радою міста Кропивницького прийнято рішення від 19.12.2018 № 2251 «Про затвердження Тимчасового порядку надання ОСББ у постійне користування земельних ділянок у м. Кропивницькому».

Рекомендуємо керівникам ОСББ взяти до уваги та врахування в роботі дане рішення міської ради, яке оприлюднено на офіційному сайті міської ради в розділі «Публічна інформація», підрозділі «Рішення».

Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість”.

Отже, передачі земельних ділянок у постійне користування ОСББ поки не відбудеться.

Показати більше

Схожі статті