Суспільство

На Кіровоградщині поліцейські врятували чоловіка, який ледве не загинув від крововтрати

На Кіровоградщині поліцейські врятували життя чоловіку, який ледве не загинув від крововтрати. Про це повідомили у Нацполіції. 

За інформацією, 33-річний потерпілий під час сварки з родиною рукою розбив склопакет, внаслідок чого серйозно пошкодив кровоносні судини. Поліцейські встигли вчасно доправити потерпілого до лікарні і тим врятували йому життя.

Повідомлення про те, що місцевий житель свариться з родичами та намагається їх побити, надійшло працівникам мобільної групи реагування на факти вчинення домашнього насильства близько 19 години.

Дільничний офіцер поліції Кропивницького відділу поліції Віталій Недбайло разом з колегою, працівником Управління патрульної поліції області Іваном Ватаманюком, негайно вирушили на місце події. За кілька хвилин поліцейські зайшли до двору заявниці, побачили розбиту шибку та велику пляму крові. Власник будинку розповів, що його родич щойно розбив рукою скло, серйозно травмувався, а потім залишив територію двору та побіг до розташованої поряд паркової зони.

Правильно зорієнтувавшись в ситуації, правоохоронці взяли з собою аптечку з усім необхідним та вирушили на пошуки чоловіка. Вже за кілька метрів потерпілий сам вийшов їм на зустріч та, втрачаючи свідомість, попрохав про допомогу.

На місці поліцейські наклали на травмовану руку чоловіка джгут, призупинили кровотечу та, не втрачаючи часу, на службовому автомобілі доправили потерпілого до медичного закладу.

За словами лікарів, в момент госпіталізації стан чоловіка був тяжким, адже він втратив багато крові. Нині, після отриманої медичної допомоги, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *