ПолітикаСуспільство

Майже п’ять тисяч квадратів під торгівлю на Попова може отримати безробітний

Кропивницький: питання відносно земельного аукціону на 4800 “квадратах” на Попова, ініційоване безробітним, можуть включити включать у порядок денний сесії міськради.

Про це стало відомо сьогодні, 12 лютого, на засіданні земельної комісії у міській раді Кропивницького. Так, начальник управління земельних відносин запропонував членам комісії розглянути проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом».

Ідеться про вже попередньо розглянуті 13 документів. Погодити їх повторно було необхідно з огляду на виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству».

Всі ці проекти рішення стоять у порядку денному сесії”, – повідомив начальник управління земельних відносин Олег Вовенко на початку засідання.

Серед 13-ти документів опинився і проект рішення відносно проведення земельних торгів на перехресті вулиць Попова та Юрія Коваленка, площею 4800 квадратних метрів.

Раніше, у процесі ознайомлення із документацією, виявилося, що заявник, котрий ініціює проведення земельних торгів під торгівлю на ділянці по вулиці Попова/Коваленка, офіційно не працює та не має доходів, у той час як стартова ціна річної орендної плати за землю складає понад 400 тисяч гривень. Окремі депутати, зазначали, що “тут явно якась афера, мовляв, як непрацююча людина може претендувати й сплачувати майже півмільйона гривень”.

Сьогодні цей проект рішення, як і решта 12, були погоджені на земельній комісії.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *