ПолітикаСуспільство

У Кропивницькому встановлюють нові спортивні локації у сквері Молодіжному

Для того, аби кропивницькі діти мали можливість вести активний, здоровий спосіб життя в мікрорайонах, де вони мешкають, мають бути встановлені відповідні спортивні майданчики. В обласному центрі біля багатоквартирних будинків така практика є звичною, чого у повному обсязі не можна сказати про ситуацію у віддалених районах, як-от, наприклад, Некрасівки.

Місцеві жителі вже давно висловлювали ініціативу створити тут своєрідний спортивний куточок, де могли б з користю проводити дозвілля як дорослі, так і діти. Тому вчора, 24 квітня, спільними зусиллями мешканців та громадського активіста Віктора Згами, вдалося облаштувати нові столи для пінг-понгу та волейбольний майданчик.

“Звичайно, це дуже гарна ідея. Добре, що активні люди нам допомагають. Самотужки встановити всі локації було б проблемно і з фінансової точки зори, і організаційно. А дітям потрібно розвиватися, займатися спортом. Вони повинні мати для цього можливість”, – розповідає жителька мікрорайону Некрасівка пані Ольга. 

Громадський активіст Віктор Згама відгукнувся на потреби громади й посприяв якнайшвидшому встановленню тенісних столів та волейбольного майданчику.

“Діти – це наше майбутнє. Зараз така ситуація, що нас цього не зробить ніхто. В мікрорайні Некрасівки дійсно повинен бути спортивний майданчик із вільним доступом до нього всіх охочих. Громада зацікавлена у його облаштуванні, а тому я, зі свого боку, зробив усе, що від мене залежить, аби спільно ми змогли досягти результату. Маю надію, нам все вдалося. Дякую всім небайдужим за їхню активну позицію”, – розповів Віктор Згама.

Столи для тенісу встановлені й готові до експлуатації. Невдовзі мешканці мікрорайону Некрасівка зможуть приходити і на новий волейбольний майданчик: наразі там здійснена розмітка та забетоновані опорні стійки.

Нагадаємо, Віктор Згама не вперше опікується проблемами громади – чоловік неодноразово надавав допомогу при здійсненні ремонтних робіт на баскетбольному майданчику, організовував підвіз піску, ініціював та забезпечував встановлення тенісних столів тощо.

Так чи інакше, тепер на території мікрорайону Некрасівка з’явився новий спортивний куточок.

Показати більше

Схожі статті