Суспільство

Ставки єдиного податку і податку на нерухомість у Кропивницькому будуть встановлюватися після консультацій із підприємцями

У середу, 9 червня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики під головуванням депутата Дмитра Бірця.

Цього дня члени комісії  підтримали запропонований на  розгляд виконавчого комітету міської ради проєкт рішення про перерозподіл видатків за бюджетними програмами в межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників бюджетних коштів на 2021 рік та включені до порядку денного чергової сесії міської ради проєкти рішень про встановлення ставок туристичного збору та про встановлення ставок збору за місця для паркування транспортних засобів.

А от розгляд питань  про встановлення ставок єдиного податку і про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної одноголосним рішенням  перенесено на наступне засідання комісії. На переконання членів комісії  запропоновані до впровадження ставки податків попередньо мають обговорюватися із підприємцями – представниками місцевого бізнесу.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *