Суспільство

Кіровоградську прокуратуру очолив харків’янин

фото – “Гречка”

Сьогодні, 23 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Чумак представив колективу прокуратури Кіровоградської області нового керівника Олексія Тубельця.

Віктор Чумак зазначив, що завданням нової прокуратури є відновлення довіри суспільства до органів прокуратури та професійне відстоювання законності та справедливості. Ключовими пріоритетами для органів прокуратури Кіровоградщини він назвав боротьбу з корупцією та організованою злочинністю. Віктор Чумак зауважив, що новопризначений керівник відомства володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними та вольовими якостями для вирішення поставлених задач у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.

У свою чергу, Олексій Тубелець висловив подяку за підтримку та довіру, а також зазначив, що разом з колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури та підвищення авторитету правоохоронних органів. Також окреслив присутнім основні пріоритети роботи на яких базуватиметься діяльність органів прокуратури Кіровоградщини.

Довідково: Олексій Тубелець народився у м. Харків у 1984 році. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію України ім.Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2006 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Харківської області. До призначення на посаду прокурора Кіровоградської області працював начальником відділу організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР прокуратури Харківської області.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *