Політика

В нардепи по Кіровоградській області зареєструвалися ще три кандидати в парламент: хто та що обіцяють

Вчора, 11 червня, троє кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах Верховну Раду, зареєструвалися по одномандатному виборчому округу №101 (Кіровоградська область) з центром у смт Голованівськ.

Згідно даним сайту ЦВК, по межам вказаного виборчого округу балотуватиметься Жовноватюк Олексій Миколайович, який народився 30 березня 1979 року в смт Побузьке Голованівського району Кіровоградської області. Громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, адвокат, безпартійний, проживає в смт Побузьке Голованівського району Кіровоградської області, судимість відсутня, самовисування. У його передвиборній програмі зазначається про “боротьбу з корупцією, підтримку пенсіонерів і “нові обличчя”.

Інша кандидатка – Коверзнєва Катерина Вікторівна родом з Волині. Народилася 6 серпня 1981 року в селі Шацьк Любомльського району Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійнa, проживає в смт Немішаєве Бородянського району Київської області, судимість відсутня, самовисування. У передвиборній програмі обіцяє опікуватися переважно освітою, соціальною інфраструктурою, благоустроєм і дорогами. 

Балотується по межам 101-го виборчого округу і киянин Меленевський Дмитро Едуардович. Народився 22 жовтня 1987 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування, у передвиборній програмі якого йдеться про “виховання свідомих патріотів, вступ країни до НАТО і ЄС, реформування ЗСУ, постійний контроль за використанням бюджетних коштів”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *