Суспільство

Скільки з бюджету Кропивницького витратили на святкування Дня незалежності

Учора, 24 серпня, у Кропивницький відзначав День незалежності України. Із даних, що наразі є у публічному доступі, орієнтовно з бюджету обласного центру на його святкування витратять загалом близько 450 тисяч гривень.

Так, згідно договору, підписаного управлінням культури і туризму міської ради, технічне забезпечення святкування Дня Незалежності України у місті Кропивницькому обійдеться у 350 000 гривень. Як і у попередні роки, переможцем стало приватне підприємство “Піар мюзік”, котре належить полтавському підприємцю Віталію Ковалевському.

Виступи професійного діджея зі своєю власною програмою обійшлися у 5000 гривень. На організацію виступів аматорських колективів спрямували 4100 гривень. Організація розважально-культурної програми коштувала 49 500 гривень. Розважальні послуги у сфері мистецтва вартували 40 800 гривень.

Переможцем у чотирьох зазначених закупівлях значиться ФОП Демченко Анна Вячеславівна, яка, згідно даних системи Clarity project, вже має досвід співпраці із міським управлінням культури, виконкомом, театром імені Кропивницького та Департаментом з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *