Суспільство

На Кіровоградщині водієві, який спричинив смертельну ДТП, оголосили підозру

На Кіровоградщині оголошено підозру водієві, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП, у результаті якої одна людина загинула, а двоє зазнали значних травмувань.Про це повідомили у прокуратурі області.

Підозру 51-річному водієві оголошено за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель людини.

Подія сталася 12 червня 2020, у пізній вечірній час на автодорозі «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», неподалік с. Суботці Знам’янського району. Водій автомобіля Renault Espace перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи правила дорожнього руху не вибрав безпечну швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ.

У результаті зіткнення водій ВАЗа 1952 року народження загинув на місці ДТП, а двоє його пасажирів – чоловік та чотирирічна дитина отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарні.

У справі триває досудове розслідування.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *