Політика

У міськраді Кропивницького таки знайшли землю під “Макдональдс”

Про це стало відомо сьогодні, 20 червня, на засіданні робочої групи з інтегрованого розвитку міста в міській раді. Заступник міського голови з економічних питань Андрій Паливода повідомив, що в його розпорядженні є лист-відповідь компанії “Макдональдс” щодо можливого будівництва ресторанного закладу вказаного бренду у Кропивницькому.

“Вони пишуть, що розглядають таку можливість і зацікавлені… Але такі тези висловлюються вже багато років”, – прокоментував Андрій Паливода.

Так, стало відомо, що однією із ключових вимог компанії є будівництво так званого “Мак-драйву” біля кафе (спеціальний заїзд для автомобілів).

Раніше у міськраді зазначали, що вільної земельної ділянки у комунальній власності, яка задовільняє вимоги “Макдональдс”, немає. Зокрема, через це спорудження ресторанного закладу в обласному центрі є більшою мірою неможливим.

Сьогодні Андрій Паливода повідомив, що земельна ділянка таки є, розташовується вона у центральній частині міста і теоретично там може бути збудований “Макдональдс” та “Мак-драйв”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *