Суспільство

У Кропивницькому продовжується реконструкція одного з найбільших в Україні центрів дитячої творчості

У Кропивницькому в рамках програми Президента України «Велике будівництво» продовжується реконструкція позашкільного закладу “Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості”.

На сьогодні там проведено заміну всіх вікон на енергозберігаючі металопластикові, облаштовано 50% площі шатрової покрівлі та в повному обсязі влаштовано мембранну покрівлю плоского даху.

Наразі там виконується утеплення фасаду та оздоблення частин цоколю.

Проєктом реконструкції у закладі передбачено заміну вікон і дверей, облаштування шатрової та плоскої покрівель з металочерепиці, утеплення горищного перекриття, зовнішні оздоблювальні роботи, вентиляційних каналів, підлоги, зовнішніх інженерних мереж, благоустрій та озеленення території.

Особливо акцентовано увагу на забезпеченні вимог доступності маломобільних груп населення, а саме влаштування пандусів та ліфтів, аби відвідування закладу було доступним для кожної дитини без обмежень на пересування. На цьому аспекті особливо наголошує перша леді України Олена Зеленська, яка займається напрямком доступності в Україні, котрий покликаний усунути існуючі бар’єри між українцями та послугами, можливостями, які вони мають отримувати згідно з Конституцією.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *