Суспільство

Кропивницький: рух по провулку Об’їзному тимчасово перекриють

Капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому, який перебував впродовж останніх років у аварійному стані добігає свого завершення, ідеться на сайті міської ради.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Вергун, у неділю, 17 листопада, дорожники приступають до облаштування верхнього чистового шару асфальтового покриття, на яке з нетерпінням очікують кропивницькі автомобілісти.

У зв’язку з виконанням складних ремонтних робіт і необхідністю застосування важкої та великогабаритної дорожньої техніки, рух транспорту шляхопроводом буде тимчасово перекритий із 6.00 неділі, 17 листопада, по 19.00 понеділка, 19 листопада.

Дорожники вже повністю виконали цикл підготовчих робіт і нам вдалося зробити це без перекриття руху Полтавським мостом, – відзначив Олександр Вергун. – Ми розуміємо, що шляхопровід – це одна із найжвавіших транспортних магістралей у Кропивницькому і його перекриття створить незручності для власників автомобілів і пасажирів громадського транспорту. Тож завчасно просимо вибачення у кропивничан, але результат буде вартий того, щоб перетерпіти два дні незручностей.

На період виконання ремонтних робіт відбудуться і зміни у схемі руху пасажирського транспорту Кропивницького. Зокрема, тролейбуси №1, №4 та №10 матимуть кінцеву зупинку «Швейна фабрика». Автобуси №1Ц та №27 забиратимуть пасажирів від зупинки «Готель «Аерополь» на перехресті вулиці Полтавської і провулку Об’їзного.

Інший громадський транспорт, який раніше рухався через міст, буде спрямований по вулиці Левитського через реконструйовану арку. Маршрутне таксі №21 курсуватиме до автовокзалу №1, решта транспорту: маршрутки №№ 77, 55, 112, 6, автобуси №116 та 130а рухатимуться з вулиці Левитського ліворуч, у напрямку Лісопаркової до своїх кінцевих зупинок.

Ми постійно моніторитимемо ситуацію з пасажирськими перевезеннями, – пообіцяв Олександр Вергун. – Якщо маршруток №21 не буде вистачати, що забезпечити потреби пасажирів від автовокзалу №1 і Некрасівки, спрямуємо мікроавтобуси №77 на допомогу. Вони теж заїжджатимуть на зупинку «Автовокзал №1». Крім того, у нас є домовленість із Патрульною поліцією міста. вона активно сприятиме в організації руху транспорту на проблемних ділянкам. Так, регулювальник від самого ранку понеділка буде стояти на перехресті вулиць Левитського і Чикаленка.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *