Суспільство

На Кіровоградщині одночасно відбудовують п’ять мостів на маршруті Єдності

На Кіровоградщині на автодорозі М-30 Стрий – Ізварине у рамках програми президента «Велике будівництво» шляховики одночасно будують п’ять мостів.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

«Ведуться роботи на автотрасі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – на мості через річку Синюха поблизу Новоархангельська км 597 – укладаємо нижній шар асфальтобетону по одній стороні споруди. На мості біля села Обознівка км 714 наразі виконуємо демонтаж монолітної плити та готуємо анкера під армування. На об’єкті км 717 закінчили демонтаж тротуарних блоків бар’єрного та перильного огородження, бетонних плит та розпочали влаштування армосітки по лівій стороні споруди. На дорозі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине км 52 в селі Куколівка влаштовується технічний проїзд для спецтранспорту. Крім цього, біля села Пантаївки км 24 готуємо об’їзну дорогу для ремонту шляхопроводу», – повідомили у Службі.

У Службі автодоріг додали, що роботи ведуться без перерв та вихідних для того, щоб якомога швидше забезпечити комфортний та безпечний проїзд всім користувачам доріг.

Нагадаємо, дві траси, які проходять через Кіровоградщину – М12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» та М 04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине об’єднають в одну – міжнародну М 30. Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *