ПолітикаСуспільство

Спочатку погасити борги, потім отримати тепло: “Теплоенергетик” розпочне опалювальний сезон після вирішення фінансових проблем

Для того, щоб у Кропивницькому розпочався опалювальний сезон, комунальне теплогенеруюче підприємства “Теплоенергетик” має погасити заборгованості перед НАК “Нафтогаз” та ВАТ “Кіровоградгаз”.

Про це йдеться у оприлюдненому сьогодні, 2 вересня, проекті рішення на сайті міської ради Кропивницького.

Зазначається, що опалювальний сезон 2020/2021 року в місті розпочнеться, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла.

“Комунальному підприємству “Теплоенергетик” вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги з його транспортування перед НАК “Нафтогаз України” та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати планові обсяги (номінації) споживання природного газу в НАК “Нафтогаз України” до початку опалювального сезону 2020/2021 року”, – ідеться у проекті рішення.

Нагадаємо, у Кропивницькому планували здійснити фінансову перевірку КП “Теплоенергетик”. Відомо, що підприємство в боргах і проситиме у міськради близько 45 мільйонів гривень.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *