Суспільство

Рятувальники Кіровоградщини отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі

На Кіровоградщині рятувальники отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі.

“Кіровоградський гарнізон отримав три САРМ-Л і сьогодні, 6 листопада, в урочистому форматі відбулась передача техніки трьом підрозділам: АРЗСП У ДСНС в області, 23 ДПРЧ м. Мала Виска та 24 ДПРЧ м. Бобринець”, – повідомили у прес-службі відомства.

Спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу обладнані складним гідравлічним та пневматичним інструментом для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Крім того, користуючись урочистим моментом, начальник Управління Віталій Миронюк вручив двом офіцерам У ДСНС у області відомчі відзнаки: заступнику начальника У ДСНС в області полковнику служби цивільного захисту Вадиму Янішевському – нагрудний знак МВС України «За відзнаку в службі» та начальнику служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області підполковнику служби цивільного захисту Василю Чорноморцю – медаль ДСНС України «15 років сумлінної служби».

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *