Політика

Постійна депутатська комісія розглянула проєкти рішень Кропивницької міської ради у сфері земельних відносин

В середу, 8 грудня, під головуванням депутатки Кропивницької міської ради Валентини Яремчук відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань екології, земельних відносин та комунальної власності.

Члени комісії розглянули 62 питання порядку денного. Зокрема, проєкти рішень міської ради про  затвердження  бюджету Кропивницької міської територіальної громади на 2022 рік, про надання пільг зі сплати земельного податку у 2022 році та про внесення змін та доповнень до Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2021–2023 роки.

Комісія також розглянула питання надання громадянам дозволів на розроблення проєктів землеустрою та передачі їм землі у власність, передачі комунальному підприємству «Благоустрій» у постійне користування земельних ділянок для розміщення скверів «Молодіжний» та «Праведників світу», зміну цільового призначення ділянок, передачі їх в оренду та у власність фізичним і юридичним особам, дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, внесення змін до договорів оренди тощо.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *