Політика

У Кропивницькому визначаються з дозволами на встановлення літніх майданчиків

Сьогодні, 3 квітня, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів та з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

З 15 квітня, за словами начальника управління торгівлі Сергія Горбовського, у місті будуть встановлюватися літні майданчики. Посадовець повідомив, що дозволи на їх встановлення погоджуються виконавчим комітетом міської ради.

В 2017-2018 роках кількість місць, визначених виконкомом, сягнула 65-ти. З них закрито 14, а в цьому році планується розташувати 51.

Уваги заслуговує те, що у 2018 році, в результаті проведених обстежень, були виявлені порушення щодо погоджених проектів на пляжі “Ковалівський” (ФОП Лінчевська) та по вулиці Дворцовій, 1 (ФОП Дехтярьов). Останній нині ініціює будівництво скандального павільйону на Набережній в рекреаційній зоні. Начальник управління торгівлі Сергій Горбовський повідомив, що наразі питання щодо розміщення літнього майданчику за адресою: вулиця Дворцовій, 1 (ФОП Дехтярьов) розглядатиметься також на конкурсних комісях.

Окремі питання вирішили відкласти, адже на даний момент відсутні фото безпосередньо із зовнішнім виглядом літніх майданчиків наживо.

Показати більше

Схожі статті