Політика

Депутати не погодили документ про передачу на 49 років землі під торгівлю, який вніс представник “ОПЗЖ”

Сьогодні, 18 грудня, відбулося засідання чергової сесії міської ради Кропивницького. У порядок денний “з голосу” на погоджувальній нараді депутатом від “ОПЗЖ” Максимом Линченком було внесено питання щодо проведення земельних торгів на розі вулиць Соборної та Андріївської. 

Документом пропонується затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) по вулиці Андріївській (на розі з вул. Соборною), та включити до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом. Ідеться про 50 квадратних метрів під торгівлю.

Земельній ділянці вже присвоєно кадастровий номер:

У разі погодження ініціативи, орендар мав отримати ділянку на 49 років під торгівлю. Річна орендна плата у разі відсутності конкуренції на земельних торгах мала скласти 8933 гривень. На цей факт звернув увагу депутат міської ради Сергій Бойко:

Чому на 49 років? Чому максимальний термін?”

Начальник управління земельних відносин Олег Вовенко повідомив: “Відповідно до клопотання”. Ініціативу попердньо схвалила земельна комісія на чолі з Олександром Шамардіним.

Проте документ, внесений представник “Опозиційної платформи – За життя”, так і не набрав необхідної кількості голосів. Втім, його можуть винести повторно на наступному засіданні.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *