Суспільство

Анонсовано ремонт дороги, що сполучає Кропивницький та Запоріжжя

У 2020 році дорожники Кіровоградщини планують ремонт державної дороги, що сполучає Кропивницький та Запоріжжя по всій протяжності. Про це повідомили в установі.

Дорога Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя проходить повз п’ять населених пунктів в межах Кіровоградської області та є стратегічно важливою для розвитку туризму та економіки регіону.

У службі автодоріг зазначають, що планують охопити ґрунтовним ремонтом усю протяжність дороги в межах області, а це майже 82 кілометри, та вкластися в один будівельний сезон.

Сьогодні інтенсивність руху транспорту на дорозі значно нижча, ніж може бути – 2315 машин за добу, а після ремонту вона зросте майже вдвічі.

В ході відновлення дороги Н-23 на одній ділянці буде проведено реконструкцію, всі інші відрізки охоплять поточним середнім ремонтом, який за своїми технологічними параметрами практично не відрізнятиметься від реконструкції. Будуть виконані роботи з укріплення основи, влаштування нижнього шару асфальтобетону та верхнього шару із щебенево-мастикового асфальтобетону.

Нагадаємо, ремонти виконуються за рахунок коштів державного бюджету за підтримки Уряду та Укравтодору.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *