Суспільство

Кропивницькі спортсмени перемогли на обласних іграх з легкої атлетики

У Кропивницькому на спортивній базі ФК «Зірка» завершилися  спортивні ігри серед команд територіальних громад та міст з легкої атлетики. У змаганнях взяли участь 14 команд із Кіровоградської області. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Місто Кропивницький представляли 9 вихованців КДЮСШ № 2 та одна учасниця із СДЮСШОР – 2. За результатами турніру команда обласного центру перемогла у своїй категорії, а кропивницькі легкоатлети продемонстрували високі результати: Павло Безшкуренко – І місце (біг 200 м), Роман Пєтков – ІІ місце (біг 200 м), Віталій Пархоменко – ІІ місце (біг 100 м), Дмитро Карандуков – ІІІ місце (біг 100 м), Валерія Сластенова – І місце (біг 400 м), Антоніна Швець – І місце (біг 800 м), Юлія Чорна – І місце (штовхання ядра), Анастасія Машнегуца – ІІ місце (стрибки у довжину). Вихованка СДЮСШОР – 2 Катерина Дзюбіна посіла ІІ місце у забігу на 100 м. В естафеті 4 х 100 м команда Кропивницького у складі М. Зінченко, В. Пархоменко, Р. Пєтков, П. Безшкуренко стала чемпіонами ігор.

Тренують спортсменів Віталій Пархоменко, Тетяна Сазоненко, Ігор Шостак, Олена та Олександр Тесленки, Володимир та Наталія Абраменки.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *