Політика

Пільгам на харчування дітям учасників АТО бути – рішення бюджетної комісії міської ради

Начальник управління освіти Лариса Костенко презентувала проект-рішення, який передбачає зміни до документу, котрий скасовував пільги на харчування для дітей учасників АТО.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Прожектор“.

Нагадаємо, минулий проект-рішення виклика неабиякий резонанс в суспільстві: біля стін міської ради навіть був зібраний мітинг обурених батьків. Так чи інакше, на офіційному сайті міської ради з’явився новий проект-рішення, положення якого таки забезпечують пільги на харчування в дитсадках дітям, батьки яких є учасниками/ом АТО (ООС), брали участь в антитерористичній операції на Сході України, загинули в зоні АТО або зниклі безвісти.

Пільги в теорії діятимуть з 1 січня по 31 серпня. Лариса Костенко також повідомила, що для цього додатково спрямують 7 мільйонів 800 тисяч гривень. Загалом на забезпечення пільг буде виділено 51 мільйон гривень.

“Влітку будемо ще раз розглядати бюджет. До першого вересня коштів нам вистачає”, – підкреслила начальник управління освіти.

Членами постійної комісії міської ради з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку було погоджено даний проект-рішення. Тепер справа за депутатами міської ради, котрі розглядатимуть це питання на сесії.

Показати більше

Схожі статті