Суспільство

Право на промисловий вилов риби у Кременчуцькому і Кам’янському водосховищах можна отримати тільки через аукціони державної електронної системи

На Кіровоградщині право на промисловий вилов риби у Кременчуцькому і Кам’янському водосховищах можна отримати тільки через аукціони державної електронної системи Prozorro Продажі.

Здійснення промислового рибальства у 2023 році відбуватиметься за новою, визначеною Урядом України наприкінці минулого року процедурою – через проведення аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів.

Аукціони шляхом електронних торгів з промислового вилову риби в Кременчуцькому (17 аукціонів) і Кам»янському (10 аукціонів) водосховищах відбудуться 20 лютого.

“Реєструйте електронний кабінет на будь-якому електронному майданчику, який акредитований у системі Prozorro.Продажі і через який учасники та організатор працюють у системі, подавайте свою закриту цінову пропозицію на участь в аукціоні і беріть участь у самому аукціоні на вебсайті «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» – повідомляють офіційні джерела.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *