Суспільство

П’яний співслужбовець вбив 21-річного військового зі Знам’янки

У Станиці-Луганській загинув 21-річний знам’янчанин, військовий Іван Горошко. Смертельне поранення йому наніс співслужбовець у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на військового прокурора Луганського гарнізону Андрій Кузьміна. 

16 листопада до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про скоєння Іваном суїциду. Слідство встановило, що вбивство приховали.

Смертельне поранення чоловікові в потилицю наніс з автомата його співслужбовець. Він зізнався у вбивстві. Розповів, що зробив це у стані алкогольного сп’яніння.

Військові прокурори перевіряють покази затриманого. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за статтею “Умисне вбивство”.

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не буде встановлено обвинувальним вироком суду.

Що відомо:

Іван Горошко служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, яка дислокується у Львові.

Хлопець призвався на службу у квітні цього року, розповіла Суспільному жителька Знам’янки Наталія Тишкевич:

“У Львові познайомився з майбутньою дружиною, після Дня Конституції побрались, жінка вагітга. Як вона розповіла, після першої години ночі розмовляла із чоловіком та чула постріл”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *