Суспільство

Фермерське господарство пограбували на Кіровоградщині

На Кіровоградщині затримали групу осіб, які обікрали фермерське господарство. Про це повідомили у секторі комуніувції Нацполіції.

Зловмисники напали на одне з фермерських господарств та заволоділи майном охорони і двома тракторами. Оперативники карного розшуку поліції встановили причетних до злочину осіб і вручили їм підозри.

Під час проведення санкціонованих обшуків один із фігурантів спробував “домовитися” з працівниками поліції про припинення кримінального переслідування.

Посадовцю поліції та його підлеглому – начальнику сектору – пообіцяв надати 9 тисяч доларів США хабаря 32-річний мешканець області.

Після передачі заступнику начальника УКР першої частини від обіцяної суми – однієї тисячі доларів США – 32-річного чоловіка затримали.

До суду подано клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Санкції він чекатиме в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі йому готується вручення підозри за спробу підкупу службових осіб.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі СУ ГУНП, під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *