Суспільство

Громадський активіст Сергій Богданов привітав зі святом ювілярів

В наш час не так багато громадських діячів та активістів, молоді, посадових осіб приділяють багато уваги літнім людям. Подекуди зустрічаються випадки, коли родичі та власні діти забувають належним чином привітати з почесним ювілеєм рідних людей.

Виправляти ситуацію взявся місцевий громадський діяч із Кропивницького Сергій Миколайович Богданов.

17 грудня свій День народження святкували одразу дві ювілярки. Богданов С.М. не залишив поза увагою нікого з іменинниць, спершу завітавши до Моседзь Лідії Іванівни, якій в цей день висповнилося 80 років. Відповідну інформацію до нього довела голова квартального комітету Козир Світлана Дмитрівна. 

Жінка райдужно зустріла гостя, хоча й не приховувала свого щирого здивування. Громадський активіст висловив слова привітання й вручив Лідії Іванівні букет квітів із символічним подарунком.

На цьому Богданов С.М. не зупинився й вирушив далі.

75 років сьогодні виповнилося також Баликіній Любов Олексіївні. Активіст із Кропивницького озброївся ще одним комплектом подарунків і вже за пару десятків хвилин був біля будинку іменинниці, на вулиці Архангельській.

Вітаю Вас із цим чудовим святом. Щиро бажаю міцного здоров’я, турботи близьких, довголіття, невичерпної життєрадісності і реалізації всього того, про що Ви мрієте й чого бажаєте. Прийміть від мене ці скромні побажання й подарунок”, – звернувся Сергій Миколайович.

 

Отож, для того, щоб висловити свою шану, повагу й приділити хоча б трохи уваги літнім людям, не потребується ефімерних мегазусиль та великої кількості часу, що й доводить своїми вчинками Богданов С.М.

Ювіляри змогли отримати святковий настрій і відчути себе дійсно потрібними. Громадський активіст обіцяє не зупинятися на цьому й продовжувати гарну тенденцію, що нещодавно почала формуватися у нашому місті.

Показати більше

Схожі статті