Суспільство

Флікери-валентинки для закоханих від Молодіжної ради Кропивницького

До свята всіх закоханих дівчата із Молодіжної ради Кропивницького організували і провели майстерню флікерів для учасників та учасниць вечірки “Love is..” в громадському просторі «Gogle 87».
 
Працювали над світловідбивними сердечками, як символом свята, які надалі вберігатимуть своїх власників у темний час доби на вулицях міста, роблячи їх більш помітними.
 
Окрім майстер-класу для його учасників підготували насичену святкову програму — це і тематичний квіз, і танцювальний майстер-клас із сальси від Марії Литвинової під запальні жарти ведучого Віталія Беспалова, а також яскрава фотозона.
 
Члени Молодіжної ради Кропивницького висловлюють подяку спільноті «Амбасадори безпеки» та Агенції сталого розвитку “Хмарочос” за матеріали, надані для майстер-класу та загалом за систематичну роботу і поширення надзвичайно важливої теми видимості у час значного дефіциту енергетичних потужностей.
 
До слова, співорганізатори заходу громадський простір «Gogle 87» разом із ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» є учасниками проєкту «ВільноХаб», що втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *