Суспільство

У кропивницькому СІЗО ув’язнений захворів на коронавірус

В державній установі “Кропивницький слідчий ізолятор” зафіксовано випадок зараження ув’язненого коронавірусною інфекцією. Про це йдеться на офіційному веб-сайті Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції, інформує “Моє Місто“.

Зазначається, що 13 квітня 2020 року до державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» був доставлений ув’язнений З.

При прибутті ув’язненому проведений медичний огляд, температурний скринінг, санітарна обробка. Під час огляду симптомів виявлено не було. Скарг на стан здоров’я від громадянина З. не надходило. Ув’язнений З. був поміщений в спеціальну карантинну камеру.

24 квітня 2020 року надійшло повідомлення із Кіровоградського лабораторного центра про те, що ув’язнений З. є контактною особою і може бути хворий на коронавірусну інфекцію. Ув’язненого З. одразу було ізольовано до окремої камери медичної частини та відібрано матеріали для проведення ПЛР тестування.

27 квітня 2020 року надійшла відповідь про позитивний результат тестування.

В слідчому ізоляторі проведено медичний огляд контактних осіб; припинено всі переміщення по установі; проведено додаткову дезінфекцію території установи та камерного приміщення, в якому перебував ув’язнений; за особами, які були в контакті встановлено динамічне спостереження, забезпечено їх щоденний скринінг; проведено кварцування корпусного відділення. Вживаються заходи щодо можливості проведення тестування контактних осіб.

Оперативна обстановка задовільна.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *